Sfantul Macarie cel Mare
Icoana pictata la
Manastirea Bucium, Iasi
Tropar
  • Asculta Radio Trinitas
  • Asculta Ortodox Radio

Contact

Părintele Ciprian Nedelcu
Tel: +44 (0)7467 382255
Email: sfmacarie@gmail.com

Pentru Taina Spovedaniei, Taina Botezului, Taina Cununiei si pentru alte slujbe va rugam sa ne contactati la numarul de telefon sau la emailul de mai sus. In cazul in care, din motive obiective, nu raspunde nimeni la telefon, va rugam, sa ne lasati un SMS/voice mail sau ne scrieti pe adresa de mail si va vom raspunde cat mai repede posibil.

Pentru informatii privind programul liturgic sau alte detalii legate de viata spirituala a parohiei, contactati-ne la sfmacarie@gmail.com.

De asemenea, daca doriti sa deveniti membrii ai grupului nostru de discutii sau doriti sa fiti informati cu noutatile din viata parohiei, trimiteti-ne un mesaj la email-ul de mai sus cu numele si adresa dumneavoastra de email.

Termenii si conditiile de utilizare a grupului de discutii al parohiei le veti gasi aici.


Adresa

Saint Michael and All Angels Church
Lawns Lane, Farnley
Leeds,
LS12 5ET,
West Yorshire

Vizualizare harta Vedere stradala

Pentru a obtine detalii suplimentare sau pentru a afla daca sunt persoane din zona in care locuiti care vin la biserica, contactati un membru al Consiliului la adresa de email: sfmacarie@gmail.com. La biserica vin frecvent credinciosi din orase precum Manchester, Leeds, Durham, York ori Sheffield.

Cea mai simpla modalitate de a ajunge la biserica, in cazul in care nu aveti masina, este de a merge intai la Leeds. Informatii privind trenuri catre Leeds se pot obtine de la http://www.nationalrail.co.uk; pentru transportul cu autocarul puteti folosi serviciile National Express http://www.nationalexpress.com.

De la Leeds, Statia de tren (Railway Station) ori Statia de autocar (Coach Station) se ajunge la Farnley folosind autobuzele 5, 42, 4, 254. Mai multe detalii despre transportul local de la http://www.wymetro.com.

Daca veniti pentru prima data la biserica, va sfatuim sa verificati programul slujbelor si/sau sa consultati un membru al Consiliului la adresa de mai sus.