menu close menu

Contact

Părintele Ciprian Nedelcu

Tel: +44 (0)7467 382255

Email: sfmacarie@gmail.com

Pentru Taina Spovedaniei, Taina Botezului, Taina Cununiei si pentru alte slujbe va rugam sa ne contactati la numarul de telefon sau la emailul de mai sus. In cazul in care, din motive obiective, nu raspunde nimeni la telefon, va rugam, sa ne lasati un SMS/voice mail sau ne scrieti pe adresa de mail si va vom raspunde cat mai repede posibil.

Adresa:

Lawns Lane, Farnley
Leeds,
LS12 5ET,
West Yorshire

Pentru a obtine detalii suplimentare sau pentru a afla daca sunt persoane din zona in care locuiti care vin la biserica, contactati un membru al Consiliului la adresa de email: sfmacarie@gmail.com. La biserica vin frecvent credinciosi din orase precum Manchester, Leeds, Hull, Doncaster, Sheffield, Durham, York sau Barnsley.

Cea mai simpla modalitate de a ajunge la biserica, in cazul in care nu aveti masina, este de a merge intai la Leeds. Informatii privind trenuri catre Leeds se pot obtine de la http://www.nationalrail.co.uk; pentru transportul cu autocarul puteti folosi serviciile National Express http://www.nationalexpress.com.

De la Leeds, Statia de tren (Railway Station) ori Statia de autocar (Coach Station) se ajunge la Farnley folosind autobuzele 5, 42, 4, 254. Mai multe detalii despre transportul local de la http://www.wymetro.com.

Daca veniti pentru prima data la biserica, va sfatuim sa verificati programul slujbelor si/sau sa consultati un membru al Consiliului la adresa de mai sus.

Contact form